• чт. сеп. 8th, 2022

Проф. Георги Михайлов: Министрите на БСП изпълниха голяма част от програмата на партията

Byadmin

сеп. 8, 2022

„БСП беше най-предвидимият участник в досегашната коалиция. Тя беше отговорна за социалната политика и икономиката и всичките неща, които сега се изтъкват като постижения от представителите на бившата управляваща коалиция, са в тези области.“

Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ в Кърджали проф. Георги Михайлов в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Той добави, че двамата министри – на икономиката и на социалната политика, са направили всичко възможно да изпълнят голяма част от програмата на БСП.

„Разговорът в парламента, който предстои в новия парламент, трябва да бъде воден от всички. Не всички могат да бъдат в управлението, но могат да бъдат конструктивисти“, смята проф. Михайлов.

Той припомни, че в края на предходното управление коалицията състави краткосрочна програма, която, според него, трябва да бъде основа за изработването на стратегическа програма, която да обхваща период от 4 години.

„Това следва да се случи веднага след приключването на изборите и оформянето на възможностите за коалиционно управление на страната“, подчерта кандидатът за народен представител от левицата.

„В Кърджали обезлюдяването е много сериозен въпрос. Това е благословена земя, има много добри условия за туризъм, но има и много сериозни проблеми – в пътната инфраструктура, във водоснабдяването, в здравеопазването. Този край е населен от изключително интелигентни и отрудени хора, но на които трябва да се решат множество проблеми“, коментира проф. Георги Михайлов проблемите на своя избирателен район.

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм! 

Leave a Reply