Любителско видео от „посещението“ на бившия премиер Кирил Петков в карловското село Богдан бе изпратено на редакционната поща на Флагман.бг.

Както е известно, вчера в социалните мрежи бяха публикувани няколко снимки на Петков с лопата, направени уж от случаен гражданин.

От кадрите става ясно, че в село Богдан Петков е бил с професионален фотограф с много скъп апарат, който обаче не снима в този момент.

Около 15 часа, съпредседателят на ПП, придружаван от гард на НСО, отива към една от пострадалите къщи в селото. Малко преди да влезе през отворените врати, е посрещнат от домакинята, която изважда поредна количка с кал.

„Повярвахме ви, г-н Петков. Гласувах за вас! Това е истината, но ме излъгахте. Не искам никой да идва в дома ми. Не искам! С всичко ще се справим и по-хубаво ще го направим“, казва гневно жената, изхвърляйки родовата си памет – военния костюм и награди за заслуги на прадядо ѝ, които са унищожени от бедствието.

„Нали щяхте да съкращавате държавната администрация? Защо не ги извадите тук? Лопати има, ето, ако искате, моята е свободна“, пита мъжки глас зад кадър, а друг, след като Петков се обръща да си тръгва, казва на другите около него: „Момчета, айде ние да си бачкаме…“

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм! 

Leave a Reply