Ивайло Шопски, който стана известен от реалити формата „Фермата“ по бТВ, подгони с камерата на телефона си съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в наводненото село Богдан.

 

Той използва момента, за да го атакува по политически въпроси:

„Вие допуснахте това да се случи“, заяви Шопски.

„Защо не изкарате цялата администрация с лопатите. Нали щяхте да уволните администрацията?“, заяви той и нападна Кирил Петков, защото не е вкарал Бойко Борисов в затвора.

„Един лъжец дойде и каза „Искате ли някакви консерви? Чист и свеж, а твърди, че цяла сутрин е помагал с лопатата по- надолу. После видяхме по новините как в 11 часа поднася цветя на паметници в София. Как сколаса? Будалка ни. Не се наядоха на гърба на хората. Ще ги прогоним всички хрантутници. Нищонеправци и безродници вън. Баща ми гласува за вас и аз му казах, че ще го излъжете. Всичко поскъпна“, посочи Шопски.

Къде са танкерите с газ?“, питаха хората около Шопски. 

Петков бе обвинен и че е предал Македония и е направил „тая простотия с Газпром“. 

„Народът обедня в пъти, горивото скочи в пъти“, каза Шопски. „Защо няма политици в затвора. Всички са корумпирани. Знаете ли е тая песен „Де е Канада“, заяви той.

Кирип Петков помоли да не бъде сниман и че ще обясни всичко в нормален разговор.

Той заяви, че все пак Борисов е арестуван за 24 часа, на което Шопски отвърна: „Това е нищо. Само да се наспи една нощ“.

„Нашата реакция няма да се види по новините“, заяви Шопски.

„>

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм!  

Leave a Reply