Бившият министър в кабинета на Кирил Петков Даниел Лорер разказа в предаването „Още от деня“ по БНТ история свързана с баба му.

Запитан дали от „Продължаваме промяната“ ще успеят за един месец да настигнат ГЕРБ, който, по социологически данни на „Тренд“, им води с пет процента, той отговори:

„Ще ви кажа коя е истинската социология, която дълбоко ни вълнува и ни движи напред. За мен тя се заключва в една случка с моята любима баба, лека й пръст, която си отиде преди няколко месеца. С нея често се разхождахме и излизайки от нейния дом един ден, в кофата за боклук ровеше един възрастен човек. Аз тръгнах с нея в другата посока, но тя ме дръпна обратно, заведе ме при него, потупа го по рамото и му каза: „Проф. Георгиев, как сте?“ Той се обърна и те се разплакаха заедно. Ето това е тъжната социология след 12 години управление на ГЕРБ. Това са изоставените хора на България. България, която оставя професорите си да ровят в кофи за боклук“, каза той и добави, че по никакъв начин не биха управлявали с партията на Бойко Борисов.

petel.bg

Leave a Reply