„Ще се опитаме на национално и на регионално ниво да променим наложения през последните повече от 15 години модел за насочване на ресурс в определени хора, а не в обществена полза. Това е много ясно забележимо в Габрово. Габрово е един от бастионите на ГЕРБ.“ Това обяви пред БНР Радостин Василев.

Той ще кандидат на Продължаваме промяна за народен представител в Габрово.

Там негов конкурент е Томислав Дончев.
„Г-н Дончев за първи път ще бъде поставен в ситуация, в която не да стои на масата до Бойко Борисов и да му приглася, а да обяснява как той е представител на един от най-дискредитираните политици, довели България до пълен крах. Регресът в Габрово – демографски, икономически и социален – е свързан пряко с участието на Томислав Дончев в управлението“.

„Разговорът ми за участие в листите на ПП беше с Кирил Петков и Асен Василев. Не става дума някой да ми е предложил, това е общо решение на ръководствата на Гражданското движение и на „Продължаваме промяната“.

В предаването „Хоризонт за вас“ бившият министър на спорта коментира промените, направени от служебния министър Весела Лечева:

„Да излязат вписванията в дружествата, за да видя дали това са реалните хора, които ще ги управляват, и тогава ще направя пресконференция, за да покажа на кои точно хора има доверие г-жа Лечева. Ще попитам дали тя им има доверие, или определени кръгове, които диктуват в момента какво трябва да става в спорта. Кръгове около ГЕРБ се реставрират в Националната спортна база и Българския спортен тотализатор“.

petel.bg

Leave a Reply